Fedelta Företagslån – Omdöme & Recension 2021

Fedelta Finance är ett finansinstitut vilka erbjuder företagslån till alla olika företagsformer och anpassar lånet efter din verksamhets behov.

Fördelar
 • Erbjuder företagslån till aktiebolag
 • Erbjuder lån till dig med enskild firma
 • Du med nystartat företag har chans till lån
 • Betalningsanmärkning utesluter inte lån
 • Fedelta är ett svenskt registrerat aktiebolag

Fedeltas styrelse består av erfarna entreprenörer som tidigare har arbetat inom bl.a finansieringsbranschen. Dom vet vad det innebär att driva ett företag och behovet av finansiering av olika anledningar, samt hur viktigt det är att få ett lån som passar respektive företag.

Hos Fedelta får du flexibla företagslån där du själv får vara med och bestämma och Fedelta finns med som stöd hela vägen.

Startavgift0 kr
Lånebelopp25 000 kr – 1 000 000 kr
MånadskostnadIndividuell
Låneperiod1-36 månader
Företagslån utan säkerhetNej
Företagslån utan UCNej
Ansökan med BankIDJa
UtbetalningstidInom 24 timmar

Vanliga frågor om företagslån Fedelta

Vem får ta företagslån hos Fedelta?

Fedelta följer grundkraven för att få ett företagslån, vilka är att den sökande måste vara minst 18 år samt att företaget ska vara aktivt, registrerat i Sverige och ha ett svenskt bankkonto.

Fedelta tillhandahåller företagslån till alla typer av bolagsformer, oavsett storlek. Fedelta är även en av få långivare som godkänner lån till nystartat företag. Det som krävs är en genomtänkt, hållbar affärsplan samt god kreditvärdighet.

Fedelta satsar stort på att hjälpa företagen att växa.

Hur mycket kan jag låna hos Fedelta?

Du kan låna allt mellan 25 000 kr och 1 miljon kr. Nystartat företag eller företag utan bokslut kan låna som högst 250 000 kr.

Vad är räntan på företagslån hos Fedelta?

Fedelta har räntefria företagslån och sätter istället en fast månadskostnad vilken baseras på kreditvärdigheten, 100% fritt från dolda avgifter. Om ditt företag skulle få en bättre ekonomi under låneperioden som resulterar i att det finns möjlighet till att betala tillbaka lånet i förtid så går det alldeles utmärkt. Det tillkommer aldrig några kostnader för detta.

Får jag ta ett företagslån trots betalningsanmärkning?

Fedelta lägger mest tyngd på helheten kring den som ansöker om lån. Att det finns en betalningsanmärkning måste alltså inte betyda att ett lån är helt uteslutet.

Ansökningsprocess Fedelta

En ansökan om företagslån hos Fedelta är oerhört smidigt och tar enbart någon minut

 1. Ansök om företagslån via hemsidan, detta sker med BankID. Du behöver fylla i önskat lånebelopp och återbetalningstid samt uppgifter om dig och ditt företag.
 2. Godkänn ansökan med BankID.
 3. Fedelta gör en kreditupplysning på företaget hos UC. Ibland tas även en UC på företrädaren eller borgensmannen.
 4. Inom 24 timmar får du en låneoffert.
 5. Utbetalning sker samma dag vid godkänd ansökan.

Att du gör en ansökan betyder inte att du förbinder dig till något, ansökan är också helt kostnadsfri oavsett om du väljer att ta lånet eller inte.

Fedelta omdöme 2021

Trots att Fedelta bara har funnits på marknaden sedan 2018 så upplever vi ändå att dom är väl medvetna om vad som krävs för att företagare ska lyckas med sin verksamhet, vilket märks främst på deras generösa erbjudanden som t.ex företagslån till alla bolag vare sig det är nystartat, litet eller stort.

Fedelta tillhandahåller snabba företagslån som formas efter dina behov för att du ska få det absolut bästa företagslånet. All information om ditt lån finner du på mina sidor, du identifierar dig med BankID. Fedelta logga in.

Kontaktvägarna till Fedelta är många och besvaras snabbt. Via deras hemsida finns även en funktion där du kan ställa frågor om du inte finner svaret på egen hand, du får svar på din fråga inom ett dygn. Återkoppling sker via telefon.

Mindre uppskattat är dock att det görs en UC även på företrädaren.

Fördelar med Fedelta

 • Digital ansökan
 • Kostnadsfri ansökan utan förbindelser
 • Erbjuder företagslån till alla företagsformer
 • Flexibla företagslån

Nackdelar med Fedelta

 • Kreditupplysning hos UC
 • UC på företrädaren

Fedelta kontakt

Telefon

033 – 720 11 30

Öppettider Fedelta kundtjänst

Måndag-fredag: 08:00-21:00

Mejl

[email protected]

Adress

Sandwalls Plats 13, 503 35 Borås

Övrig bolagsinformation

Fedelta Allabolag